SÅDAN! vi kan afholde messer fra 1. februar.


Team Compass sad spændt på rad og række og fulgte myndighedernes pressemøde omkring genåbningen af Danmark fra d. 17 januar 2022.
Udmeldningerne var meget positivt, her blev der direkte sagt
at messer var det næste som skulle åbne efter den 31/1.

Det betyder at vi afholder vores messer som planlagt.

Vi har fulgt alle henstillinger og restriktioner for afvikling af messer, selv om det har været rigtigt svært at navigere i, vi har været frustrerede, fået håb, blevet skuffet, men vi er fuld af tro på at det hele lysner nu, og vi er meget fortrøstningsfulde, messerne er med til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, hvilket er enormt vigtigt i disse tider.

Det har vi en forpligtelse til at kæmpe for. Og det er i disse tider, vi som mennesker er mest kreative, så derfor skal vi nu udvikle videre og arbejde frem til endnu stærkere messer fremadrettet.

Vi er heller ikke i tvivl om at besøgende gerne vil ud og møde udstillerne.

Udover pressemødet blev der i går onsdag, også offentliggjort en undersøgelse der, der viser de seneste data fra HOPE-projektet som følger danskernes holdning og adfærd.

De kan se en kraftig faldende bekymring. En kulturminister der opfordrer til at man uden bekymring kan tage ud og benytte kulturlivet, samt flere daglige forespørgsler fra besøgende, om de planlagte messer afholdes, giver os en god mavefornemmelse.

Vi er utrolig glade for den opbakning og forståelse vi under hele pandemien har fået, Det har betydet alt for os.