Bliv udstiller

Hvorfor udstille hos os?

Kontakt os

To get more information about being an exhibitor or to reserve your exhibitor space right away.

Kontakt os

Vi er skandinavens største messearrangør

Bliv udstiller hos os, og kom i kontakt med mange nye potentielle kunder

Vores messer danner rammen om alt inden for boligrenovering, indretning, nyheder, delikatesser og livsstilstrends – alt sammen samlet ét sted.

På 2 intensive dage vil tusindevis af engagerede gæster besøge messen, hvor vi - sammen med dig - vil give dem inspiration, tips, trends og enestående tilbud.

Vi har messer i 14 byer fordelt rundt i hele Danmark, så der er også en der passer til dig. Samt 2 i det nordlige Tyskland - i byerne Flensborg og Kiel.

På Boligdage Messerne møder du et bredt spektrum af både lokale samt regionale udstillere. Alle står de klar til at fremvise deres nyeste produkter og tilbyde fantastiske messetilbud.

Deltag på messen og lad os sammen skabe succesfulde oplevelser!. Her får du:

  • Øget opmærksomhed
  • Øget troværdighed
  • Større målgruppe
  • Mere salgMød flere tusinde potentielle kunder på blot 2 dage

Den bedste kommunikaton er face to face, På Boligdage.dk sætter vi ansigt på bolig industrien, og introducerer jer for mulige kunder. Hvis I kommer med gode tilbud på messen, vil I med garanti blive lagt mærke til.

Vores messer tiltrækker mange mennesker som har planer omkring renovering af deres hus. De forventer at finde alt det de har brug for, ny inspiration til deres hjem og gode tilbud.

Det er ikke kun på selve messerne der sker salg. Uger og måneder efter mærker udstillerne positiv respons på deres deltagelse.

Ser I frem til at øge jeres kundebase? Det kan I nemlig på Boligdage.dk

Kontakt os

Hvis du ønsker mere information, eller hvis du ønsker at reservere en standplads, så skriv dig på her - vi vender hurtigst muligt tilbage!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privatlivs politik and Terms of Service apply