Bliv udstiller

Om os

Professionel messearrangør

Vi blev etableret i 1997. Hovedkvarteret ligger i Rødekro, hvor vi har 16 ansatte.

Vi arrangerede vores første Bolig & Livsstils Messe i 1997. Siden er vi vokset kraftigt. Nu organiserer vi årligt 12 Bolig & Livsstils Messer. i 2019 kunne vi byde velkommen til mere end 138.000 messegæster. 10 af vores messer er i Danmark. De 2 andre i Tyskland.


Udover at arrangere vores egne messer, Boligdage.dk, er vi også totalleverandør af messeudstyr. Vi kan levere alle former for udstyr og tjenester til messer, kongresser, konferencer og andre former for store og små begivenheder.

Vores messer, Boligdage.dk, giver vores udstillere mulighed for at møde tusinder af nye kunder - ansigt til ansigt. Publikum på messerne får mulighed for at få inspiration, nyeste trends og enestående tilbud fra både lokale, regionale og landsdækkende virksomheder og udstillere. Publikum får et væld af oplevelser samt information og direkte personlig kontakt med udstillere indenfor blandt andet badeværelser, køkkener, møbler, welness, sundhed, gulve, byggematerialer, elektronik, interiør, have og ferier til forsikringer og meget, meget mere.

Vores messekoncept, Boligdage.dk, findes i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Besøg Compass Fairs hjemmeside for mere information om os