Nyheder

Mød Auto-Forum Roskilde på messen.

Offenligtgjort: 2019-05-23

Det sikre valg for den kvalitetsbevidste bilist

Sikker drift er nøgleordet hos Auto-Forum Roskilde. Uanset om du er til klassisk komfort, sporty køreglæde eller japansk nytænkning, har vi bilen til dig. Auto-Forum Roskilde er autoriseret forhandler af de solide bilmærker Volkswagen, SEAT og Mitsubishi. Derudover er vi AUDI Servicepartner med nogle af landets mest erfarne teknikere.

Vi finder den bil og det udstyr, der passer til dine behov.

Volkswagen-eksperter siden de glade 80’ere

Du er sikret den mest kompetente behandling, når du besøger Auto-Forum Roskilde. Vores teknikere har arbejdet med Volkswagen siden begyndelsen af 1980’erne, da vi blev autoriserede forhandler og værksted. Audi og SEAT har været en del af pakken i mange år, og derfor er vi også kendt for at levere den bedste service for vores kunder i de segmenter.

Tag værkstedet med dig

Vi følger med den nyeste teknologi fra Volkswagen m.fl. og tilbyder MinVolkswagen, Min SEAT og Min Audi til din smartphone. Du kan få svar på få minutter, hvis en advarselslampe lyser, eller du fornemmer, at noget er galt.

Du kan også selv bruge MinVolkswagen, Min SEAT og Min Audi til at se bilens tilstand. Ja, endda at finde bilen igen, hvis du har glemt, hvor du parkerede den.

Spørg blot vores værksted om det kan monteres i din bil.

Stærke løsninger til erhverv

Du kan få alle vores biler tilpassede til dit erhverv. Vores dygtige erhvervsspecialister kender behovene hos dem, der arbejder fra deres bil. Til sælgeren tilbyder vi optimering til laptop og vareprøver i bilen. Vores varevogne leveres med installerede reoler til håndværkere efter bestilling. Har du andre specielle ønsker, står vi klar til at opfylde dem.

Spansk køreglæde

SEAT er til dig, der ikke bare vil fra A til B. Holdet i Spanien sikrer dig, at køreturen altid er en fornøjelse. Med udgangspunkt i motorsporten udvikler SEAT kvikke biler, som hverken går på kompromis med udseendet eller brændstoføkonomien i din hverdag.

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bil til dig? Kontakt os eller kom forbi til en prøvetur.

Japansk nyskabelse.

Auto-Forum er autoriseret forhandler af Mitsubishi.

Mitsubishi er kendt for sin imponerende holdbarhed. Mærket er for alvor blevet populært i Danmark med SUV-modellen ASX. Mitsubishi ASX har været den mest privatleasede SUV herhjemme. Vi ved, at det blandt andet skyldes Mitsubishis mange lækre detaljer, og hele 5 års garanti op til 100.000 km.

Du skal kun sørge for brændstoffet

Når du kører fra Auto-Forum Roskilde, kender du din bil-økonomi ned til mindste detalje. Vi tilbyder de bedste priser, finansiering/leasing, forsikring, service-abonnement som kan betales pr. mdr. hvis det ønskes. Du skal altså kun bekymre dig om at betale, når du tanker – og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at vælge den bil, der passer bedst til dit kørselsmønster.