Compass Fairs ApS udvider med overtagelse af Kolding og Hedensted Messerne


Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Compass Fairs ApS, en førende arrangør af Bolig & Livsstilsmesser i mere end et kvart århundrede, er stolte over at annoncere den officielle overtagelse af boligmesserne i Kolding  og Hedensted. Denne udvidelse styrker virksomhedens tilstedeværelse i Danmark og understreger vores forpligtelse til at levere førsteklasses messeoplevelser for både udstillere og besøgende.

Med mere end 25 års erfaring som arrangør af 11 succesfulde Bolig & Livsstilsmesser, er Compass Fairs ApS velkendt for deres evne til at skabe dynamiske platforme, hvor virksomheder kan præsentere deres nyeste produkter og tjenester til et målrettet publikum som søger gode messetilbud, nyheder, inspiration samt gode tips.

Compass Fairs ekspertise inden for messeplanlægning sikrer en effektiv og engagerende tilgang til hvert arrangement, hvilket gør hver messe til en vigtig begivenhed for både udstillere og tusindvis af messegæster.

“Overtagelsen af messerne i Kolding og Hedensted er et naturligt skridt i vores strategi om at udvide og forbedre vores messeportefølje,” siger Martin Boilesen, Messechef for Compass Fairs ApS. “Vi er begejstrede for at kunne tilføre vores ekspertise og passion for messearrangementer til disse to nye lokationer og ser frem til at byde velkommen til 2 travle messedage.”

Kolding Messen afholdes i Sydbank Arena d.2.-3. november 2024 og Hedensted Messen afholdes i Hedensted centret d.18.-19. oktober 2025.
Messerne vil stå klar med mange lokale udstillere inden for boligforbedring, moderne indretning, delikatesser og livsstil. Vores messer er en unik mulighed for at virksomheder
kan vise flaget, få nye relevante leads samt booste salget.

Compass Fairs ApS ser frem til at byde både nye og tilbagevendende udstillere samt messegæster velkommen til disse spændende messer.