Status på boligmarkedet – Gode råd til sælger og køber


🏡 Dan Bolig Holstebro præsenterer: Status på boligmarkedet!

Er du nysgerrig på boligmarkedets nuværende status? Overvejer du at købe eller sælge? Så skal du bestemt ikke gå glip af denne unikke præsentation!
Kom og hør Dan Bolig Holstebro dele deres ekspertise og indblik i boligmarkedets aktuelle tendenser, både for potentielle købere og sælgere.

📆 Tid: Søndag, kl. 11:30 📍 Sted: messescenen

Ønsker du blot en mere personlig snak omkring dine boligdrømme, kan du finde Dan Bolig på stand 32. De glæder sig til at møde dig!

Hvem er Dan Bolig Holstebro
Dan Bolig Holstebro består af et dynamisk team af kompetente og engagerede medarbejdere og ejendomsmæglere, som sammen sikrer en tryg og velgennemført bolighandel. De lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at de altid kvalitetssikrer deres arbejde en ekstra gang. Deres værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og de lægger stor vægt på grundighed og rettidighed.

Dan Bolig Holstebro gør sig umage for at kende deres lokalområde. Som lokal ejendomsmægler i Holstebro ønsker de at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen – også når det gælder boligmarkedet.
Teamet bor alle i lokalområdet – ja, de fleste af dem er enten født og opvokset her, eller også har de en mangeårig tilknytning til området.

Dan Bolig Holstebro tilbyder deres hjælp og ekspertise i salg af alle boligtyper og garanterer en skarp og effektiv markedsføringsindsats.

Mød dem på Holstebro messen 2023, samt på scenen søndag kl.11:30