OPLEV ERGONOMISKE SENGE OG MADRASSER PÅ MESSEN


SengeSpinderiet tilbyder skræddersyede senge, som i samarbejde med dig og vores ergonomer er tilpasset perfekt til dig og din ryg.

SengeSpinderiet er bygget på tre grundsten, som har været drivkraften bag deres succes siden 2016, “Service, kvalitet, og passion”.

Samtlige produkter i vores sortiment er blevet håndplukket, da de udelukkende forhandler produkter, som de med stor tryghed tør stå inde for. SengeSpinderiet har udvalgt de bedste madras-systemer såsom pocket-fjeder madrasser og zonemadrasser. Her er ergonomi og holdbarhed de vigtigste faktorer for udvalget af deres sortiment.

Dén mængde passion SengeSpinderiet sætter i deres arbejde, er drivkraften bag en oprigtig kundekontakt, en korrekt vejledning, og ikke mindst en opsætning af din nye seng med et smil på læben. Formålet med deres virksomhed er ikke at opnå et hav af kunder, men at adskille os fra øvrige sengeforhandlere.

Ethvert menneske er unikt. Det er sengesystemet Ecco2 også – takket være skræddersyet tilpasning.

Højde, vægt, kropsbygning, søvnvaner … ikke to mennesker er ens. Det vigtige er at opnå den ergonomisk rigtige liggestilling. Rygsøjlen skal bevare sin naturlige form, både når man ligger på siden og på ryggen. Derfor tilpasses sengesystemet Ecco2 efter kroppen. Og det helt nøjagtigt efter de individuelle, personlige mål, som ligger til grund for, at den præcise og omhyggelige tilpasning overhovedet er mulig.

SengeSpinderiet tilbyder en gratis rygtest. Besøg dem på messen og bestil en tid til en gratis rygtest.