Boligmessen i Varde gennemføres efter ufrivillig Corona-pause


Den traditionsrige Varde Messe afvikles med maksimal tryghed for udstillere og gæster den 29.+30. maj.

Længe har der været usikkerhed, om den traditionsrige Boligdage messe i Varde kunne gennemføres i år. De seneste lempelser af Regeringens Corona-restriktioner muliggør nu en sikker gennemførelse, så arrangøren Compass Fairs melder nu klart hus baseret på et gennemarbejdet sundhedskoncept.

”Det giver udstillere og besøgende maksimal tryghed og sikkerhed. Og det er helt vildt, hvor udstillerne glæder sig til atter at møde deres kunder i Varde med aktuelle tilbud og god inspiration til boligen, inde og ude”, siger CMO Martin Boilesen, der melder om tæt op udsolgt på messen. Enkelte er dog faldet fra grundet usikkerhederne omkring Corona, mens andre, nye er kommet til.

Messen kommer atter til at præsentere en bred skare af udstillere inden for boligindretning, møbler, interiør, livsstil, beauty, beklædning, velværeprodukter og meget mere.
Team Compass Fairs har haft tryghed og sikkerhed som overskrift for de godt 70 udstillere, som foreløbig er stensikkert på udstillerlisten.

I fjor var hele messen fuldstændig klar til åbningen, samtlige messestande var bygget op og beredte til at tage imod de spændte gæster, da den danske regering Corona-betinget lukkede hele landet ned – og dermed messen, som alle ellers glædede sig til.
”Det var et kæmpe antiklimaks”, siger Martin Boilesen om den oplevelse. Desto større er glæden over atter at kunne slå dørene op i Varde Fritidscenter igen.

Sundhedskonceptet betyder bredere gange, begrænsninger på antal folk i hallen ad gangen samt
et Coronapas med negativ test er en forudsætning for adgang til messen.
Messe arrangøren kan garantere maksimal tryghed med Afstand-Antal-Hygiejne.

”Vi har det vist ligesom køerne, der må komme på græs igen om foråret efter at have været lukket inde vinteren over. Udstillere og vi som arrangører er så fornøjede med at atter at kunne byde velkommen efter lang tids usikkerhed”.

Messen er åbent den 29. og 30. fra kl. 10-17 i Varde Fritidscenter.