Gardiner skaber stemning


Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Børnene vil sikkert sætte pris på, at få nogle farverige og spændende gardiner til deres værelser. Til køkkenet kan det være, at du helst vil have nogle neutrale farver mens stuen skal pyntes med livlige farver, idet resten af indretningen er i lignende farver. Til soveværelset har du måske lyst til den mere romantiske stil eller til meget mørke gardiner, så der bliver mørkt, når du skal sove. Det kan også være, at dine ønsker og behov går i en helt anden retning og det er der også mulighed for. Der er et stort udvalg i både farver og vævninger, så du nemt finder den stil, der lige passer til dig og din familie.

Det er nemt at skabe lige netop den stemning, som du ønsker, ved hjælp af forskellige farver og stoftyper. Hvis du er i tvivl om, hvilken stil du er til, så kan det være en god idé, at søge inspiration først. Det kan nemt gøres på nettet eller i kataloger.

Vi kommer også gerne ud og hjælper dig med, at finde den helt rette løsning, som du bliver glad for. Vi skræddersyr dem som du vil have dem, så der er ikke noget bøvl med, at skulle rette mål til eller gå på kompromis med dine ønsker.

Besøg Mono Gardiner på Middelfart messen 2022