Be an exhibitor!

Om os

We are the most popular home exhibitions organizer
in the Nordic countries

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Professionel messearrangør med over 25 års erfaring

Siden vores grundlæggelse i 1997 har Compass Fairs ApS udviklet sig til at blive en førende aktør inden for messer. Med hovedkvarter i Rødekro og et dedikeret team på 48 medarbejdere, arrangerer vi årligt 12 Bolig & Livsstilsmesser, heraf to i Tyskland. Vores messer tiltrækker årligt mange tusinde besøgende, som søger inspiration, gode råd, messetilbud og kvalitetsprodukter inden for bolig og livsstil.

Messer som en magtfuld marketingplatform

I en æra, hvor digitale strategier dominerer, mener vi stadig, at fysiske messer udgør en af de mest effektive salgs- og markedspladser. En messe giver en unik mulighed for direkte interaktion mellem udstillere og besøgende, hvilket skaber en ideel platform for udveksling af ideer, produkter og tjenester. Dette skaber en win-win situation for begge parter:
Besøgende får direkte adgang til eksperthjælp og ny inspiration, mens udstillere får mulighed for at præsentere deres tilbud til et engageret og relevant publikum.

Vores ydelser
Ud over at arrangere egne forbrugermesser fungerer vi også som totalleverandør af messeudstyr og unikke messestande. Vi leverer alt nødvendigt udstyr til messer, kongresser, konferencer og andre begivenheder, store som små.

Vores brede vifte af tjenester sikrer, at vi kan håndtere alle aspekter af et messearrangement, fra planlægning til udførelse, så vores kunder kan fokusere på det, der virkelig tæller – deres præsentation og interaktion med publikum.

Inkludér messer i din marketingstrategi
Ved at integrere messer i din marketingstrategi, kan du skabe en stærkere, mere vedvarende og fysisk tilstedeværelse på markedet. Invester i en platform, der ikke alene forstærker din markedsføring, men også mangedobler dit salgspotentiale ved at udnytte den direkte kontakt til dit publikum.

Besøg os på Compass Fairs ApS for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit næste store event og maksimere dit udbytte af messeinvesteringen.