Sted

Sydbank Arena
Ambolten 2-6 6000 Kolding

Se kort

Åbningstider

Lørdag kl.10:00-17:00 Søndag kl.10:00-16:00

Entré priser

Voksne 75 Kr (18+ år). Børn og unge 0-17 år Fri entré

Få mere at vide om dette event

Din vej til en smart og bæredygtig fremtid

Vores mange udstillere glæder sig til at præsentere dig for de seneste nyheder og trends.

Når Boligdage.dk åbner dørene, står vores mange udstillere klar til at præsentere et væld af nyheder, fordelagtige messetilbud samt de nyeste tips og tendenser inden for:

Boligforbedring – Få inspiration til at forny og forbedre din bolig
Uanset om du er den ivrige gør-det-selv person eller søger professionel rådgivning, vil du finde tips til boligforbedringer. Mød håndværkere, få professionel rådgivning og tips til at optimere dit hjem.

Interiør og Design – Skab hygge og stemning
Hos vores Interiør og Design udstillere kan du finde alt det nye indenfor indretningstrends og inspiration til at forvandle dit hjem med stil.

Livsstil og Beauty – Forkæl dig selv
Opdag de nyeste produkter inden for skønhed og wellness. Fra eksklusive skønhedsprodukter til attraktive messetilbud.

Mad og Delikatesser – En fest for ganen
For de kulinarisk interesserede byder Mad og Delikatesser udstillerne på alt godt til ganen. Nyd udsøgte delikatesser, udforsk udsøgte vine, og opdag en verden af smagsoplevelser med lækre specialiteter og fyldig rom.

Kontaktinformation:
Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information?
Tøv ikke med at kontakte messearrangøren på info@compassfairs.dk

Tips & Inspiration

Skab din drømmeterrasse

Skab din drømmeterrasse med inspiration og tips fra Boligdage.dk Terrassen er et af de mest elskede udendørs rum i mange hjem. Det...

Alt, hvad du skal vide om køkkenrenovering

Alt, hvad du skal vide om køkkenrenovering. Et køkken er hjertet i mange hjem; det er her, familien samles, og dagens måltider...

Møbeltrends i 2024

Møbeltrends i 2024 byder på en spændende udvikling af møbeldesign, der afspejler både moderne innovation og en tilbagevenden til klassiske elementer. På...

OPLÆG PÅ SCENEN

Activity 1

Messen åbner

Activity 1

Davidsen hørecenter - Livskvalitet og Høresansens Betydning.

I en verden fuld af lyd er det essentielt at kunne høre klart - ikke kun for at kommunikere men også for at nyde livets mange nuancer. Hos Davidsen Hørecenter forstår vi dybden af denne sandhed, og det er vores mission at sikre, at du aldrig går glip af livets smukke øjeblikke. Vi inviterer dig til et inspirerende oplæg om vigtigheden af høresansen for din livskvalitet. Lær mere om, hvordan moderne høreapparater kan transformere din måde at opleve verden omkring dig – med teknologi, der sikrer, at du får den bedste lydkvalitet i hverdagen.

Activity 1

Bo Trygt! – få gode råd til at sikre dit hjem mod indbrud

Hør med, når forebyggelsesekspert Jørn Juhl Nielsen fra Bo trygt fortæller, hvad du sikrer din bolig bedst muligt mod indbrud. Jørn viser bl.a. forskellige låse- og sikringsmekanismer til døre og vinduer, og han giver tips til at indrette haven, så tyvene ikke kan skjule sig, mens de bryder ind. Du kan også høre, hvordan du og dine naboer ved hjælp af Nabohjælp kan holde øje med hinandens boliger og sikre, at tyvene ikke kan få arbejdsro hos hverken dig eller andre i kvarteret. I 2023 blev der anmeldt knap 14.787 indbrud i private hjem i Danmark, og det er langt flere end i de lande, vi normalt sammenligner os med. TrygFonden, den filantropiske forening Realdania, Videncentret Bolius og Det Kriminalpræventive Råd er derfor gået sammen om Bo trygt-indsatsen for at mindske antallet af indbrud i private boliger i Danmark bl.a. ved at tilbyde gratis rådgivning til boligejere.

Activity 1

Energistyrelsen med tips til: Spar penge og renover din bolig på samme tid!

Energirenovering og tilskudsmuligheder er åbne – lyt med og se hvordan du kan få del i puljerne. Drømmer du om nyt køkken, bad eller vinduer? Uanset hvad du vil renovere, så husk at tænke energien ind. Så holder dit hus bedre på varmen, du får en mindre varmeregning og kan slippe for træk og kulde. Er du samtidigt nysgerrig på hvilke muligheder du har for at søge tilskud til at renovere din bolig? Så kommer Energistyrelsens uvildige rådgivningstjeneste SparEnergi på scenen med gode råd og vejledning om energirenoveringer samt tilskudsmuligheder til disse.

Activity 1

Messen lukker