Nyheder

Wellness-oplevelser i eget hjem

Offenligtgjort: 2017-11-02

Wellness og afstresning er en af tidens største trends. Men det er samtidig også en tidskrævende udflugt, der kræver planlægning og hul i kalenderen.
På Boligdage kan du møde flere udstillere, der giver dig muligheden for at få en velværeoplevelse helt uden at forlade din egen matrikel.
Hvem drømmer ikke om sin egen spa? Eller en massagestol, som erstatning for tidskrævende behandlinger?
”Vores spabade giver mulighed for wellness i eget hjem hver eneste dag,” fortæller indehaver af Softub Rene Dahl, der oplever en stor interesse for wellness.
Det flotte spabad placeres i haven eller på terrassen og fås i flere forskellige farver, størrelser og modeller.
Og lige netop nu, er det det perfekte tidspunkt at investere i et spabad, lyder det fra Rene Dahl.
”Jo koldere, det er, jo bedre. Varmt vand er jo godt for mange ting og en af de bedste måder at slappe af på. Og her kan man ovenikøbet gøre det på en energivenlig måde.”
Softub er verdens billigste udendørs spa at opvarme, fortæller Rene Dahl.
”Vores spa koster godt 3.000 kr. om året at opvarme, hvis man har den kørende 24 timer om dagen hele året rundt.”

Effektiv behandling
Også hos World of Comfort som primært sælger massagestole i den eksklusive ende af skalaen, oplever man en øget interesse for wellness inden for hjemmets fire vægge.
”Mange bruger flere tusinde kroner på massage og går op i kvalitet og effektiv behandling,” fortæller administrationsmedarbejder Diana Pontoppidan. ”Med vores stole kan man stadig få den effektive behandling, men kan hygge sig derhjemme med fx en god film samtidig.”
Man behøver heller ikke frygte elektricitetsregningen med World of Comforts stole. De er meget strømvenlige, understreger Diana Pontoppidan, og forklarer at massagestolene kun bruger godt 1/5 af den strøm en elkedel til sammenligning ville bruge.
World of Comforts stole er udvalgt ud fra et princip om funktionalitet, design og kvalitet. Derfor ligger de også i den dyre ende. Men man har mulighed for at dele sin regning op i flere delbetalinger, lyder det fra World of Comfort.
Det er primært private, der investerer i massagestolen, men virksomheder er også ved at få øjnene op for mulighederne i at lade deres ansatte få en wellnessoplevelse i arbejdstiden.