Nyheder

Stigende efterspørgsel på bolig i Spanien

Offenligtgjort: 2018-06-25

Det spanske boligmarked buldrer derudad. Og danskerne får i stigende grad øjnene op for fordelene ved at have sit eget uden for Danmarks grænser. Men hvordan er det lige med papirarbejdet, det økonomiske, skatter og alle de praktiske ting? Det kan Bolig-udland.dk – Spanien Specialisten hjælpe med

Drømmer du om olivenlunde, duften af citrontræer, svimlende bjergtoppe og havudsigt – alt sammen fra din egen altan eller terrasse? Så er det en god ide at lægge vejen forbi Danmarks største bolig- og livsstilsmesse Boligdage, når vi slår dørene op rundt omkring i landet.
Som den største danske mægler i Spanien dækker Bolig-udland.dk både Middelhavskysten og øerne – og det er også nødvendigt, fortæller direktør Christian Boesen.
”Vi oplever en meget stor efterspørgsel fra danske købere, især til Costa del Sol, Costa Blanca og Mallorca, men områder som Valencia og Almería er også spændende områder, som flere og flere får øjnene op for. Danskerne kan godt se fordelene ved at have sit eget – noget man kan sætte sit præg på. Og så er det en god investering.”

Rådgivning og hjælp hele vejen igennem
Hos den danske ejendomsmægler kan man både købe og leje eller investere i deleboliger, men det er drømmen om fast ejendom, der er den primære. Og man behøver ikke nødvendigvis at have vundet i lotto for at drømmen kan blive en realitet, lyder det fra Christian Boesen. De danske købere kommer med budgetter alt fra en million og op til 10 millioner, fortæller han.
At købe bolig kan ofte være ganske overvældende. Man skal have styr på det hele – og når det så endda er i udlandet, hvor man ikke altid kender reglerne, kan det være endnu sværere. Men Christian Boesen og hans ansatte står klar til at gøre processen så enkel som mulig.
”Vi er købers rådgiver og hjælper med et trygt boligkøb. Vi sørger for alt det praktiske med at finde og forhandle boligen samt sørger for at alle regler og love overholdes,” fortæller han. ”Vi hjælper med at skaffe lån til boligen hvis nødvendigt, Vi sørger for at tegne de korrekte forsikringer, vi laver en guidet besigtigelsestur hvor kunden vil får set både boliger og områder som rammer deres søgekriterier. Vi er med andre ord ved købers side igennem hele processen.”

Du finder os på alle Boligdages Bolig & livsstilsmesser.