Sted

Rødekro
Compass Congress Center
Brunde Vest 17
6230 Rødekro

Se kort
Åbningstider

Lørdag kl.10:00-17:00
Søndag kl.10:00-17:00

Entré priser

Voksne (18+ år) 60 Kr.

Børn og unge
(0-17 år) Fri entré

Giv mig besked når messen begynder!

Vi ser frem til dit besøg

Bolig & Livsstilsmesse fyldt med inspiration

Boligdage.dk er titlen på Skandinaviens største messekoncept, som finder sted i Compass Congress Center, Rødekro d.22.-23 september 2018. Når dørene åbnes for publikum, vil de ca. 100 Håndplukkede udstillere byde velkommen til en verden fuld af idéer, inspiration, spændende nyheder, tips & råd og fantastiske messetilbud til forbrugerne.

På Bolig & Livsstilsmessen giver vi nu alle interesserede mulighed for at få et samlet overblik over markedets muligheder og udbud på et sted. Dette messeunivers har vi skabt gennem sparring med et stort udsnit af messens udstillergrupper.

Ud over rådgivning, gør-det-selv tips og alt i bygge- og boligprodukter byder messen også på et spændende sceneprogram for begge messedage med storytelling, foredrag og, fede konkurrencer.

Gå ikke glip af dette messe event, hvor der vil være fokus på de mange spændende produkter og brands inden for bolig, livsstil, mad & fritid. En perfekt anledning til en et messebesøg med vennerne,
naboen eller familien.

Udstillerne og Boligdage.dk glæder sig meget til, at byde alle hjertelig velkommen til denne fantastiske messe weekend med forkælelse, oplevelser og meget mere.

Åben begge dage fra klokken 10.00 til 17.00
Entré kr. 60 - børn under 18 år gratis. Billetten gælder hele weekenden.
Billetterne købes ved indgangen til messen.

Vi ses i Compass Congress Center, Rødekro
Der er gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Sidste nyt

Stigende efterspørgsel på bolig i Spanien
Det spanske boligmarked buldrer derudad. Og danskerne får i stigende grad øjnene op for fordelene ved at have sit eget uden for Danmarks grænser. Men hvordan er det lige med...