Sted

Holstebro
Idrætscenter Vest
Mozartsvej 5
7500 Holstebro

Se kort
Åbningstider

Lørdag kl.10:00-17:00
Søndag kl.10:00-17:00

Entré priser

Voksne (18+ år) 60 Kr.

Børn og unge
(0-17 år) Fri entré

Giv mig besked når messen begynder!

Vi ser frem til dit besøg

Bolig & Livsstilsmesse fyldt med inspiration

Boligdage.dk er titlen på Skandinaviens største messekoncept, som finder sted i Idrætscenter Vest, Holstebro d.29.-30. sept. 2018.

Når dørene åbnes for publikum, vil de ca. 90 Håndplukkede udstillere byde velkommen til en verden fuld af idéer, inspiration, spændende nyheder, tips & råd og fantastiske messetilbud til forbrugerne.

På Bolig & Livsstilsmessen giver vi nu alle interesserede mulighed for at få et samlet overblik over markedets muligheder og udbud på et sted. Dette messeunivers har vi skabt gennem sparring med et stort udsnit af messens udstillergrupper.

Ud over rådgivning, gør-det-selv tips og alt i bygge- og boligprodukter byder messen også på et spændende sceneprogram for begge messedage med storytelling, foredrag og, fede konkurrencer.

Gå ikke glip af dette messe event, hvor der vil være fokus på de mange spændende produkter og brands inden for bolig, livsstil, mad & fritid. En perfekt anledning til en et messebesøg med vennerne,
naboen eller familien.

Udstillerne og Boligdage.dk glæder sig meget til, at byde alle hjertelig velkommen til denne fantastiske messe weekend med forkælelse, oplevelser og meget mere.

Åben begge dage fra klokken 10.00 til 17.00
Entré kr. 60 - børn under 18 år gratis. Billetten gælder hele weekenden.
Billetterne købes ved indgangen til messen.

Vi ses i Idrætscenter Vest, Holstebro.
Der er gratis parkeringspladser lige udenfor døren.