Nyheder

Boligdage.dk giver publikum inspiration til alle facetter af det gode liv.

Offenligtgjort: 2016-12-27

Det er en dansk messe-klassiker, der nu også har slået rødder i Helsinge og præsenterer borgerne for inspiration til alle facetter af det gode liv.
Boligdage.dk-konceptet har kørt med succes i 20 år i både Norge, Sverige, Tyskland og Danmark.
I 2015 blev messerne besøgt af mere end 300.000 mennesker.
Målet er at give både udstillere og besøgende en god oplevelse, fyldt med inspiration, information og positive oplevelser.

Udstillere omhyggeligt udvalgt
Konceptet for Boligdage.dk er udviklet messefirmaet Compass Fair, der har hjemme i Rødekro, hvor en af virksomhedens messer også afholdes.
I alt står Compass Fairs i denne messesæson bag godt et dusin Boligdag.dk-messer, der i foråret og efteråret afholdes i Danmark og Nordtyskland.
Compass Fairs er kritisk med, hvem der kommer med som udstillere på Boligdage.dk.
De skal for det første passe ind i konceptet, og for det andet skal der ikke være for mange udstillere fra samme branche.
Det skal være interessant, der skal være kvalitet, og der skal være mangfoldighed.

Inspiration og trends
Som navnet på messen fortæller, byder Boligdage.dk først og fremmest på boliginspiration, nyheder og boligtrends, det vil sige alt inden for boligrådgivning, indretning og renovering.
Men Boligdage.dk er i lige så høj grad en livsstilsmesse, der præsenterer publikum for nyheder, inspiration og trends, der henvender sig til alle inden for områder som haven, møbler, rejser, mad og sundhed.

I foråret 2017 rykker Boligdage.dk til Greve, Flensborg, Ribe, Ringkøbing, Farum, Kruså og Varde.
På Boligdage.dk kan man få kyndig vejledning af fagfolk, og kom tæt på de nyeste kvalitetsprodukter til hjemmet, inden du beslutter dig.