Nyheder

Messen får masser af roser

Offenligtgjort: 2016-04-04

Både publikum og udstillerne roser arrangøren bag Bolig- og livsstilsmessen i Varde Fritidscenter, der havde ca. 9.300 besøgende.

VARDE: Weekendens Bolig- og livsstilsmesse i Varde Fritidscenter var så hed, at selv Varde Brandvæsen lørdag rykkede ud med tre brandbiler. Brandfolkene fik nu ikke brug for slangerne, da de automatiske brandalarmer var gået i gang grund af osen fra den grillkonkurrence. Et lille hak i tuden og røde ører hos arrangøren Compass Fairs fra Rødekro, der ellers roses af både udstillerne og publikum.

Vi har kørt konceptet i 20 år.  Så CompassFairs ved, at det virker.

Det er andet år i træk fra messen med 80 stande. Deraf mange lokale. Blandt andre Lene Haahr fra Mad med Mere, der fik solgt rigtig mange af hendes nye spegepølser, der fik fin konkurrence fra slagteren fra Kvickly Varde.
Det er gået rigtig godt. Der er en dejlig stemning, og jeg har indtryk af, at der kommer mange fra andre byer som Esbjerg, siger Lene Haahr.

Dejlig by

Med en Mad med Mere plastikpose i hånden møder vi Erling Pedersen og hans hustru Bente Pedersen fra Grindsted. Begge er fyldt 73 år og nyder at komme til Varde.

  • Vi køber altid biler hos Horsted i Varde, der er ærlige. Vi har altid syntes, at Varde er en dejlig by, siger Erling Pedersen.
  • Lørdag var de til en tilsvarende messe i Vejle.
    Jeres er noget bedre end den i Vejle. Det her er mere intenst. Der var mange huller på messen i Vejle, siger Erling Pedersen.

En af udenbys udstillerne er isoleringsfirmaet Witas fra Haderslev. Firmaet er med på 12-14 messer i hele landet.

  • Vi er meget godt tilfredse. Messen i Varde er en af de bedste, siger indehaver John Reese .
  • Radio og TV-gården fra Tistrup var også repræsenteret på Bolig- og livsstilsmessen med er ret så stor stand.
    Vi kan ikke klage. Det er dyrt at deltage, men det virker, siger Torben Pedersen fra Radio og TV-gården.

Han bemærker som mange andre udstillere, at markedsføringen af messen er fremragende, hvorfor den er penge værd.