Nyheder

Børnetøj – Vestjyllands nye webshop

Offenligtgjort: 2018-09-13

Newkids.dk kan meget mere end søde små sløjfer, hårbånd og hårspænder som altid er prikken over I’et til den søde pige.

Hun kan selv tage neglelak og læbepomade på fra Nailmatic, som er børnevenlig og uden skadelige stoffer, og så kan det vaskes af med vand.
Der er pynteting til børneværelset, som fx de populære Miffy lamper fra Mr Maria og meget mere. Og når børnene bliver beskidte, så kan de tage bad med de lækre produkter fra Meraki Mini, som har en hel serie med plejeprodukter, der er allergivenlige og uden skadelige stoffer.

Vi har også stor succes med produkter fra MaMaMeMo, som er et dansk familiefirma i Skjern, der laver trælegetøj i alle mulige udgaver. Det er især deres linje med legemad og køkkenredskaber der hitter. Du kan simpelthen få alt lige fra Kaj-kager og Økologisk Sødmælk til opvaskemaskine og isbod. Ja udvalget er stort og skal ses.

Et af de nyere mærker på webshoppen, er Gro Company. Det er et dansk firma, som vi selv er rigtig glade for til vores børn og stolte over at forhandle.
De skaber simpelthen så lækre kollektioner til både dreng og pige, der kan bruges til både hverdag og festen.
Hele tanken bag Gro er at hylde livet. Som navnet siger, så er tøjet designet til at børn, der skal have plads til at vokse fra et lille frø til at spire og blive stor. Kollektionerne er til både dreng og pige og er delt op i 3 kategorier. Gro Baby (56-98cm), Gro Child (92-146cm) & Gro Basic (56-146cm).
Alle styles har et blødt touch og et lavet i kvaliteter, der er nemme at have med at gøre.

Det skal være sådan at barnet glæder sig til at få tøjet på. Kollektionerne spænder lige fra t-shirts og sweatshirts til lækre kjoler og skjorter.
Tøj fra Gro er OEKO-TEX Certificeret og det vil sige at alle tekstiler og produktionen skal opfylde 25 skarpe krav om at producere miljøvenligt og uden skadelige kemikalier.
Har du spørgsmål, så står vi altid klar til at hjælpe.

Mød os på Bolig & Livsstilsmessen i Holstebro d.29-30 september 2018.