Nyheder

Vestjyllands Hørecenter har farverig og naturlig lyd med på messen

Offenligtgjort: 2018-09-13

For mennesker med høretab har Vestjyllands Hørecenter i Holstebro en god nyhed og et godt tilbud med på messen.

Den gode nyhed er de nye høreapparater Nx fra Signia.

– Med Nx høreapparaterne har Signia formået at udvikle en teknologi, der giver brugeren en klar, naturlig og farverig lyd i ørerne i selv meget støjende omgivelser. Nx står for Natural experience, eller på dansk naturlig lyd, forklarer indehaver og teknisk audiolog, Lars Braüner.

Det farverige og naturlige illustrerer Signia selv ved blandt andet at bruge den tropiske spætte Tukan i sin markedsføring, men det er ikke bare lydene fra omgivelserne, der føles naturlige for brugeren af Signia Nx høreapparater, også brugerens egen stemme føles naturlig.

– Det skyldes, at Signia har udviklet verdens første Own Voice Processing teknologi, der kombinerer hørbarhed med accept af egen stemme. Hørbarhed og naturlig egen stemme er helt grundlæggende for, at brugeren får en god oplevelse ved at bruge høreapparater, siger Lars Braüner.

På messen har Vestjyllands Hørecenter også et godt tilbud med, hvor det er muligt at få en opgradering af Signia Nx.

– Signia Nx kommer i en basismodel, en mellemmodel og en topmodel. Bestiller man basismodellen på messen, så kvitterer vi med mulighed for opgradering til mellemmodellen, og bestiller man mellemmodellen, kvitterer vi med mulighed for opgradering til topmodellen, siger Lars Braüner.

På messen vil Vestjyllands Hørecenter også fortælle om de behandlinger og øvrige høreløsninger, høreklinikken tilbyder.

– Vi er et lokalt forankret og privat hørecenter med nem adgang for alle. Ventetiden er kort, og vi tager os god tid til at sætte os ind i den enkelte klients livssituation og de situationer, hvor høretabet opleves mest generende. Ud fra de samtaler finder vi frem til den bedste høreløsning i samarbejde med klienten. De samtaler kan både foregå i vores klinik, men vi kommer også gerne på hjemmebesøg, hvis klienten foretrækker at føre samtalerne og få foretaget en gratis høreprøve i egne, trygge omgivelser, siger Lars Braüner.

På messen er det altså Signia Nx, Vestjyllands Hørecenter har fokus på.

– Alle er velkommen til at prøve de nye Signia Nx, både på messen, men også hjemme i egne omgivelser. Vi tilbyder en gratis prøvetid på en måned, så man har god tid til at prøve høreapparaterne af, siger Lars Braüner.