Nyheder

Hygge, komfort og funktionalitet: sådan køber du de rigtige møbler

Offenligtgjort: 2018-01-17

Det er ikke nok kun at tænke i farver og stil, når man skal ud og købe nye møbler til sit hjem. Tre andre faktorer er mindst lige så afgørende for at få skabt det helt rigtige udtryk og miljø. Møbelhuset 2 og Møbehuset Indbo Center står klar på Boligdage i Flensborg og Kruså for at rådgive og inspirere.
Indtil da, er der her 3 tips til det næste køb:

God komfort er altafgørende
Der er ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang dag og kunne slappe af i sin yndlingslænestol eller sofa. Derfor er det også vigtigt, at møblerne er valgt lige så meget ud fra komfort som stil. Møbelhuset er eksperter i at rådgive, så man får det møbel, der dækker netop ens egne behov.

Praktisk og funktionel
Møblerne skal også kunne fungere som fleksible og praktiske hjælpere i en travl hverdag. Spisebordet skal fx kunne udvides, så der er plads til gæster og familie. På Boligdage kan man bl.a. opleve Skovby spiseborde som nemt kan forlænges med tillægsplader. Bordpladerne er lavet af laminat eller nano laminat, så man uden besvær kan tørre det spildte op.

Hyggefaktor
Sidst men absolut ikke mindst skal man tænke i hygge, når man vælger nye møbler. Ofte skal der ikke meget til for at skabe et indtryk af harmoni. Små møbler som et lille bakkebord eller en elegant gyngestol kan gøre meget for det samlede billede af hjemmet.

Komfort og funktionalitet går ofte hånd i hånd med et smukt og tidløst design i alle prisklasser. Møbelhuset 2 repræsenter de moderne klassikere som Wegner og Arne Jacobsen, mens man i Møbelhuset Indbo Center kan finde nyere designs til fornuftige priser.