Bliv udstiller

Rødekro 2017

23. - 24. september 2017

Lige nu

Kom og besøg os

Sted

Rødekro
Compass Congress Center
Brunde Vest 17
6230 Rødekro

Se kort
Åbningstider

Lørdag kl.10:00-17:00
Søndag kl.10:00-17:00

Entré priser

Voksne (18+ år) 60 Kr.

Børn og unge
(0-17 år) Fri entré

Vi ser frem til dit besøg

Bolig & Livsstilsmesse fyldt med inspiration

Boligdage.dk er titlen på Skandinaviens største messekoncept, som finder sted i Compass Congress Center, Rødekro d.23.-24 september 2017. Når dørene åbnes for publikum, vil de ca. 100 Håndplukkede udstillere byde velkommen til en verden fuld af idéer, inspiration, spændende nyheder, tips & råd og fantastiske messetilbud til forbrugerne.

På Bolig & Livsstilsmessen giver vi nu alle interesserede mulighed for at få et samlet overblik over markedets muligheder og udbud på et sted. Dette messeunivers har vi skabt gennem sparring med et stort udsnit af messens udstillergrupper.

Ud over rådgivning, gør-det-selv tips og alt i bygge- og boligprodukter byder messen også på et spændende sceneprogram for begge messedage med storytelling, foredrag og, fede konkurrencer.

Gå ikke glip af dette messe event, hvor der vil være fokus på de mange spændende produkter og brands inden for bolig, livsstil, mad & fritid. En perfekt anledning til en et messebesøg med vennerne,
naboen eller familien.

Udstillerne og Boligdage.dk glæder sig meget til, at byde alle hjertelig velkommen til denne fantastiske messe weekend med forkælelse, oplevelser og meget mere.

Åben begge dage fra klokken 10.00 til 17.00
Entré kr. 60 - børn under 18 år gratis. Billetten gælder hele weekenden.
Billetterne købes ved indgangen til messen.

Vi ses i Compass Congress Center, Rødekro
Der er gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

DET SKER PÅ MESSEN

10:00

Messen åbner lørdag

11:00

Lilly Jo fortæller om stress og trivsel

Hvordan stress hænger sammen med det enkelte individs trivsel - på arbejdspladsen, derhjemme, i fritidsaktiviteter eller andre relationer? Hvorfor kan man blive stresset af ikke at arbejde? Lytterne vil få et enkelt værktøj, til brug ved stress.

Læs mere

13:30

Lasse Petersen

Antikvitetshandler Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel som også er kendt fra DR-programmet Skattejægerne, vil igen i år være klar til at vurdere dine gamle ting. -Man kan komme med alle sin antikviteter, kunst, indbo, guld og sølv og få det vurderet hos mig. Man kan komme med alt. Jeg har ikke meget forstand på frimærker, mønter og dukker, men ellers kan man komme med alt andet, siger han.

15:00

Det danske spiritus kompagni.

Snaps, akvavit, brændevin. Kært barn har mange navne. Kunne du tænke dig at blive klogere på den autentiske nordiske spiritus, som du kender så godt fra frokostbordet? Akvavit ambassadøren Ulrik Holst Jensen, fra Det Danske Spiritus Kompagni, vil komme med et mindre oplæg om de fantastiske historier der knytter sig til brændevinen i Norden, samt fortælle om alle de mange anvendelses muligheder denne fantastiske drik har. Og så vil der selvfølgelig være smagsprøver, og sandsynligvis også smagsprøver på nogle akvavitter, du ikke har prøvet endnu

Læs mere

17:00

Messen lukker lørdag